Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkasıyla Maraton yakışmaz
29 Ocak 2010 Cuma Saat 16:12
Şansal Büyüka, son kez konuştu: "Erman Hoca'dan başkasıyla Maraton yapmak bana yakışmaz"

İSTANBUL -  Erman Toroğlu'nun gönderilmesinden sonra Lig TV'de kalan Şansal Büyüka, dün gece CINE5'te "Full Ekran" programına katılarak merak edilen soruları yanıtladı... Medyatava sitesinde yer alan habere göre; "Erman Hoca'dan başkasıyla Maraton yapmak bana yakışmaz" diyen Şansal Büyüka şunları söyledi: "Öyle söylendiği gibi şişe şişe şampanyalar patlamadı ama sağolsun arkadaşlar kutlama yaptı, tebrik etti. Genel Müdürümüz de tebrik etti. Benim için gitmek de çok zordu kalmak da... Biz sonuçta bu ailenin bir parçasıyız. Gitsem de kalsam da gönül bağımız hiçbir zaman kopmaz. Çünkü Lig TV'yi biz bu ekiple kurduk, bugünlere getirdik. Erman Hoca benim kadim dostum, onunla ayrı bir gönül bağımız var. Erman hoca, çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir insan. Her şey başladığı şekli ile güzel… Maraton'a da Erman Hoca'yla başladık, yıllarca da çok güzel birlikte çalıştık. Ben Maraton'u Erman Hoca' dan başkasıyla düşünemiyorum, yaparsam bana yakışmaz. Erman hocaya da büyük saygısızlık olur… Bu yüzden Lig TV'de kaldım ancak Maraton'u yapmayacağım. Ekran önünde yer almayı düşünmüyorum." 

Bu yazı toplam 724 defa okundu.
Bookmark and Share
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
YAZARLAR
Uğur Onur Urhan
Yine Blick yine tahrik
Bülent Hasanreisoğlu
Zirve Şekilleniyor
Selçuk Yula
Hak eden kazandı
Lami Erdoğdu
Henüz Yazı Eklenmemiş
İstanbul Haritası
Hava Durumu
Yol Durumu
Para Durumu
SİTE ANKET
Turkcell Süper Ligde kim Şampiyon olur ?
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Bursaspor
Diğer
...